Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.

BFZ TérTáncKoncert

Ötszáz gyerek táncol egyszerre a Hősök Terén június 3-án! A Budapesti Fesztiválzenekar ingyenes koncertjének legfőbb üzenete a tolerancia, az egymás elfogadása. Az ország öt pontján különböző koncepció alapján készült film szereplőin keresztül mutatjuk be, mit jelent nekik a TérTánc Koncert és a budapesti utazás.

tovább

SPAR Verde támogatói spotok

Támogatói spotokat készítettünk a REON Digital megbízásából a SPAR-nak, amely májustól hat sorozatot szponzorál a Story tv-n. Az 5 mp-es animált filmek középpontjában a SPAR Verde ásványvíz állt.

tovább

BFZ A zene ereje

Közös zenéléssel demonstrált a Budapesti Fesztiválzenekar május első szombatján a Vörösmarty téren. A tiltakozást azért szervezték, mert a Fővárosi Önkormányzat idén 200 millió forinttal kevesebbel támogatja a zenekart, mint tavaly. Erről készítettünk összefoglaló kisfilmet.

tovább

Lakás 2016.

Tévé-, és online reklámot készítettünk a Lakás 2016. kiállítás és vásárnak a Portfolió megbízásából. A tavalyihoz hasonlóan idén is animációs kisfilmet készítettünk, amelyben kiemeltük a legfontosabb üzeneteket. A TV reklámot idén is Posta Victor színész narrálta, aki az online verzió melett, a támogatói spotokhoz és a rádióreklámhoz is adta a hangját. 

tovább

US Leed minősítés

Biciklire ültettük az Egyesült Államok Budapesti Nagykövetét. Colleen Bell gyakran biciklizik, ezért nem jelenetett akadályt két kerékre pattanni a Föld Napjára készített filmünkben. A Nagykövetség épülete tavaly megkapta a LEED Silver minősítést köszönhetően számos energiatakarékos megoldásnak. 

tovább

FINA Budapest 2017.

Alternatív logó-, és arculattervet készítettünk a FINA 2017-es Úszó-világbajnokságnak. Az Art Vader Motion Polgárdi Ákos grafikussal kezdte el teljesen újraalkotni a tavaly bemutatott kreatív anyagot.

tovább

BFZ Hallgatunk egymásra

Mi készítettük a Budapesti Fesztiválzenekar 2016-17-es szezonjának beharangozó reklámfilmjét, amelyet több tévécsatorna sugároz, ezen kívül társadalmi célú hirdetésben is adja az RTL. A reklámspot mellett online filmeket- és fotókat készítettünk, illetve rádióreklámot is felvettünk.

tovább

Baba-mama kiállítás Londonban

Több mint 400 anyuka és apuka, gyermekeik és persze kismamák látogattak el a második Clapham Pregnancy és Baby Showra Dél-Londonba novemberben. Mi készítettük összefoglalót az eseményről, amelyet a helyi vállalkozásokból álló Pure Pregnancy kezdeményezett.

tovább

fine dining

Rövidfilm 48 óra alatt? Igen, lehetséges! Péntek este kihúztuk a horror kategóriát, még éjszaka megszületett a forgatókönyv, szombaton éjszakáig forgattuk, vasárnapra pedig le is adtuk a megvágott filmet. Két aranyat és egy ezüstöt nyertünk.

tovább

James Bond bevetésen

Különleges élményben volt részük, akik premier előtt nézték meg az új James Bond filmet a MOM parkban. A vetítés előtt Ms. Moneypenny köszöntötte a vendégeket, majd Stohl András, Daniel Craig magyar hangja jelent meg a vásznon és keresni kezdte a mobilját.

tovább
még