Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Baba-mama kiállítás Londonban

Több mint 400 anyuka és apuka, gyermekeik és persze kismamák látogattak el a második Clapham Pregnancy és Baby Showra Dél-Londonba novemberben. Mi készítettük összefoglalót az eseményről, amelyet a helyi vállalkozásokból álló Pure Pregnancy kezdeményezett.

És hogy mit találtunk? Azt, hogy több mint harminc fantasztikus és felbecsülhetetlenül hasznos szolgáltató tevékenykedik a kerületben, köztük privát dúlák, védő- és szülésznők, egy sikeres babysitter ügynökség (amelyet egyébként magyarok vezetnek), jóga terapeuták. Az összes olyan kérdés és tanács előkerül, amelyben a Google nem tudott segíteni. 

Interjút készítettünk Tarával is az Osteopathic Centre for Childrentől, amely a show választott és támogatott civilszervezete volt. Nézzétek meg a weboldalukat - hihetetlen munkát végeznek a gyermekekért és családjaikért.