Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.

Művészet a követségeken

Amerikai művészek munkáiból nyílt kiállítás az Amerikai Egyesült Államok Budapesti Nagykövetségének rezidenciáján. Az "Art in Embassies", azaz a "Művészet a követségeken" program 1963 óta létezik és az a célja, hogy az államokból származó képzőművészek munkáit ismertessék meg a világgal.

tovább

LeFood Stories

Különleges történetmesélésbe kezdett a LeFood! Az új magyar ételrendeléssel foglalkozó cég blogja, a LeFood Stories ezentúl időnként egyedi hangulatú riportokkal jelentkezik, amelyből megismerhetjük egy-egy partnerüket. Az egyedi hangulatú filmeket mi készítettük.

tovább

BFZ az SOS Gyermekfaluban

Az SOS gyermekfaluba látogatott a Budapesti Fesztiválzenekar. A nehéz sorsú gyerekek előtt rendezett koncert a zenészeknek is különleges élmény volt. A kakaókoncerteken Fischer Iván és a zenekar művészei kötetlen formában vezetik be a gyerekeket a klasszikus zene titkaiba.

tovább

Európai Hidak Fesztiválja 2015.

A 2015/16-os szezont is a Bridging Europe, azaz Európai Hidak Fesztiváljával nyitotta meg a Budapesti Fesztiválzenekar szeptemberben. A Művészetek Palotájával közös rendezvénysorozat idén az osztrák kultúrát mutatta be, így Bécsben forgattuk az esemény bemutatkozó filmjét.

tovább

Walurinal Medical animáció

A Walmark Magyarország tavaly vezette be a Walurinal Medical nevű termékét a hazai piacra. Ezt a komoly folyamatot mutattuk be interjúkkal és helyszíni felvételekkel kiegészített animációnk, amelynek narrációját amerikai angol anyanyelvű narrátorral vettünk fel.

tovább

Auchan TesztVilág

Vásárlóik véleménye alapján alakítja saját márkás termékeit az Auchan Magyarország. Az áruházlánc a budaörsi áruházban nyitotta meg új teszthelyiségét, ahol a vevők interakítv eszközökkel pontozhatják a termékeket. Az egyedülálló TesztVilágról mi készítettünk filmet.

tovább

Hotel Moments Budapest

2016. elején nyílik Budapest legújabb négycsillagos szállodája. A Hotel Moments Budapest bemutatkozó imagefilmjét mi készítettük, egy speciális oktokopter segítségével. Az imagefilm első részében a belváros közelségét és a gyönyörű budapesti panorámát akartuk hangsúlyozni, amely az épület tetejéről is látható lesz.

tovább

Auchan - Itt a helyed!

Munkát keresel? Akkor az Auchannál a helyed! Ez a legfőbb üzenete az auchan Magyarország új munkaerő toborzó kampányának. Nem csak a jövő kereskedőit keresik, hanem számtalan egyéb állásajánlatot kínálnak - például biztonsági őröket és karbantartókat is.

tovább

Damona Vital reklámfilm 2015.

Több hetes előkészítő munka - casting és terepszemle- után leforgattuk újabb reklámfilmünket a Damona Vital termékcsaládnak. A spotot az összes hazai tévécsatornán vetítik az ősszel.

tovább

Brave Warrior hadgyakorlat

Földön, vízen, és levegőben is tartottak gyakorlatot a Dunán az amerikai és magyar csapatok Győr mellett a NATO 2015-ös Dragoon Crossing - Brave Warrior elnevezésű akciójában. Nekünk azonban ez éles bevetés volt, drónnal, a tankokról és a földről is filmeztük az eseményeket. 

tovább
előző még