Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

BFZ Hallgatunk egymásra

"Hallgatunk egymásra!" a Budapesti Fesztiválzenekar 2016-17-es szezonjának jelmondata. Az új évad népszerűsítésére online-, és tévékampány is indult, amelynek elemeit mi készítettük.

A reklámfilmet több tévécsatorna sugározza, ezen kívül társadalmi célú hirdetésben az RTL-n is látható. Emellett online filmeket, és fotókat készítettünk, illetve rádióreklámot is felvettünk.

A filmnek hat főszereplője van, akik természetesen kapcsolódnak a zenekarhoz: Dubóczky Gergely karmester, Balogh Attila gyerekszínész,  Illési Erika és Fejérvári Zsolt zenészek, Gyabronka József színművész és Winkler Nóra újságíró. A reklám tulajdonképpen vágás nélküli képre épül, amelyben a szereplők számuka fontos üzenetet fogalmaznak meg.

A forgatási nap nagyon összetett volt, hiszen a reklámspot mellett számos más feladatot is kaptunk a BFZ-től. A főszereplőkről és a zenekar több bartjáról különböző szituációs portréfotókat készítettünk, amelyből online kampányt készít a TEN media. Ennek részeként interjút is készítettünk a meghívott vendégekkel, amelyekből 11 miniepizód lesz, illetve egy werkfilmet is forgattunk. 

Mivel a szereplők egyeztetése nem volt könnyű feladat, a helyszínen rádióreklámot is rögzítettünk. A Budapesti Fesztiválzenekar idei reklámkampánya március 16-án indult.