Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

US Leed minősítés

A Föld Napján mutatta be az Amerikai Egyesült Államok Budapesti Nagykövetsége a legújabb filmünket. A 2015 februárjában átadott főépületük ugyanis elnyerte nemzetközi LEED Silver minősítést. A LEED - Leadership in Energy and Environmental Design - a világ egyik legrangosabb kitüntetése, amelyet környezetbarát épületeknek adhat az USA Zöld Épület Tanácsa.

Az új főépület évente 29% energiát takarít meg, kevesebb káros anyagot bocsát ki, rengeteg újrahasznosított anyagból épült és úgy tervezték, hogy minél kisebb legyen a működtetés költsége, ugyanakkor növekedjen az ingatlan értéke.

Bejártuk az épület titkos zugait és felmehettünk a tetőre is, ahol pazar budapesti panoráma tárult elénk. A filmben Colleen Bell nagykövet mellett a projekt igazgatója és az épület karbantartási felelőse is megszólal. Magyarországon nagyjából 40 LEED minősítéssel rendelkező épület van, a nagykövetség épülete mellett ezért több budapesti irodaházban is forgattunk.