Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

FINA Budapest 2017.

Lehetőségünk nyílt, hogy alternatív logó-, és arculattervet készítsünk a FINA 2017-es Úszó-világbajnokságnak, amelyet Budapesten és Balatonfüreden rendeznek meg. Az Art Vader Motion Polgárdi Ákos grafikussal kezdte el teljesen újraalkotni a tavaly bemutatott kreatív anyagot.

A békés budapesti századforduló, és a főváros építészetét máig meghatározó szecesszió adta az inspirációt. Budapest, víz, 2017, és a szurkolás - ezeket egyesítettük az új logóban, amely -véleményünk szerint- önmagában, kiegészítő embléma nélkül is megállja a helyét.

A kék szín használata adta magát a víz miatt, emellé sárgát választottunk kiegészítésnek. Ez egyébként az egyetlen olyan elem, amelyet megtartottunk az előző arculatból, igaz a más árnyalatot használtunk. Fontosnak tartottuk, hogy magyar tervező betűtipusát válasszuk: a Westeinde Caption család Katyi Ádám munkája. 

Plakátterveink merészek: a verseny és a küzdelem egy-egy meghatározó pillanatait ragadják ki. A prezentációhoz Kovács Anikó (MTI) fotóit használtuk. 

A logó felhasználásának természetesen sokrétűnek kell lennie: jól kell mutatnia óriásplakáton és mozgóképen is. Készítettünk egy rövid példát, hogyan mutatna a logóanimáció a világ sportközvetítésein. 

A döntéshozók nagyon pozitívan állak a tervekhez, külön kiemelték a logó felhasználásában rejlő lehetőségeket, például a tapéta használatát. Sajnos azonban nem a mi munkánk lett végül a befutó.

Grafikus: Polgárdi Ákos

Art Director: Kiss Norbert Ádám

Projektgazda: Art Vader Motion