Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

James Bond bevetésen

Különleges élményben volt részük, akik premier előtt nézték meg az új James Bond filmet a MOM parkban. A vetítés előtt Ms. Moneypenny köszöntötte a vendégeket, majd Stohl András, Daniel Craig magyar hangja jelent meg a vásznon és keresni kezdte a mobilját. 

A SONY Xperia z5 csúcskészüléke a J sorban volt elrejtve, amelyről a széken ülő természetesen mit sem sejtett. A meglepetés hatalmas volt, a nyertes már új telefonjával távozott a moziból. 

A TEN.media kreatív koncepciói alapján kezdünk dolgozni az eseményen. Az akciót gondosan kellett előkészíteni, hiszen minden az időzítésen múlott. A történet ott kezdődött, hogy Nádasi Veronikával, Ms. Moneypenny magyar hangjával szinkronizáltuk a SONY új reklámszpotját, amelynek végét kicsit módosítottuk.

Ezután a magyar James Bond, Stohl András jelent meg a vásznon és arra buzdította a nézőket, hogy keressék meg a teremben elrejtett mobiltelefont. Pontosan ki kellett mérni, hogy mennyi ideig tart egy átlagos kapcsolás, hogy a megfelelő időpontban szólaljon meg a telefon.

A Magyar Filmlabor készítette a filmünkből a mozi verziót, amelyet a próba napján, zárt ajtók mögött folyamatosan vetítettünk. A hangulat fokozása érdekében, a keresés alatt úgynevezett színházi fejfény pásztázta a sorokat és így láthattuk meg a boldog nyertest is, amint felveszi a telefont. Három kameraállásból rögzítettük az eseményt, amely remekül sikerült. Igazi összmunka volt a TEN.media csapatával, akik eztuán online tartalmat készítettek a SONY közösségi oldalaira.