Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Zwack napló

Történelemóra a Zwack családdal

Különleges játékot indított el a TEN média az Unicum facebook oldalán. A játék öt kisfilmre épül, amelyben Zwack Sándor mesél el egy-egy érdekes történetet.  

A kampány célja, hogy megismertesse a Zwack család érdekes történetét és ajánlja a városi túrasorozatot, amelyben idegenvezető segítségével bárki bejárhatja a családhoz kötődő legfontosabb állomásokat. Útközben meghallgatható a család-, és természetesen a világhírű Unicum története is.

Nem is gondolnánk, hány tucat kedves és szívszorító történet kötődik egyes budapesti épületekhez: például a család Úri utcai- és a Minerva utcai lakáshoz, vagy éppen a Mátyás templomhoz. Svájci diplomaták, családi kakaskodás, a titkokzatos Mici néni és persze az újrakezdés - megannyi izgalmas történet, amelyet kötelező megismerni.

Az öt kisfilmből egy játék készült, amellyel unikális ajándékokat lehetett nyerni.