Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Walurinal Medical animáció

A Walmark Magyarország tavaly vezette be a Walurinal Medical nevű termékét a hazai piacra. Az új készítmény többek között tőzegáfonya kivonatot tartalmaz, ami hatékonyan előzi meg, illetve kezeli a felfázást és az alsó húgyuti fertőzéseket.

A gyógyászati segédeszköz megjelenését komoly munka előzte meg: pontos marketing tervet készítettek, új módszerekkel fokozták az online jelenlétet és egy teljesen új értékesítő csapat is összeállt. Ezt a folyamatot mutattuk be interjúkkal és helyszíni felvételekkel kiegészített animációnk, amelynek narrációját amerikai angol anyanyelvű narrátorral vettünk fel.

A 10 perces film néhány üzleti titkot is tartalmaz, ezért egy rövidített bemutatót tudunk belőle mutatni.