Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Pimpeld a Verdád!

Elstartolt az év legvagányabb játéka! A SPAR Magyarország Facebook oldalán bárki megépítheti az álom bevásárlókocsiját, melyet a nyertes - értékes ajándékok mellett - meg is kap. A kampányért az E-bola Média a felelős, velük készítettük el a játék beharangozó filmjeit.

A kampányhoz két különböző kisfilm készült, az első a vagány acélos fiúverdához, a második pedig a pónis rózsaszn lányverdához. A forgatási nap reggel kezdődött egy budapesti garázsban, itt rögzítettük a szerelős jeleneteket. A fiúk csavaroztak, festettek, flexeltek, a lányok pedig fésültek, köröm- és hajlakkoztak. Zárás után pedig 20 statisztával beköltöztünk az egyik budapesti INTERSPAR áruházba.
A jelenetek többségét másodpercenként 240 képkockával rögzítettük. Az extrém lassításoknak köszönhetően még vagányabb lett a szerelés, még határozottabb az elindulás és még szerethetőbb a bevásárlás. A legvégén Törköly Levente hangja koronázta meg a filmet.