Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Fejős Éva új regénye trailer

Új regénnyel jelentkezik a népszerű írónő, régi szerelmünk Fejős Éva. A Nekünk szeretnünk kell egymást Éva eddigi legkacifántosabb története. Álom és valóság, vágyak és fájdalmak - az igazság kiderítésre egész végig a fantáziánkra van bízva.

Az álomvilágba a fürdőszobaajtón keresztül vezet az út. Fejős Éva új regénye végre Magyarországon játszódik, története pedig igen szövegényes. Anna, Ádám, Lilian és Dani olyan világba érkezik, ahol teljesülnek álmaik. De ha nem vigyáznak, a félelmek elhatalmasodnak rajtuk.

Ehhez a történethez forgattunk egy különleges trailert, amivel hangulatba hozzuk az olvasót. Nagy kihívás volt, hiszen két percbe lehetetlenség belesűríteni minden gondolatot, ami a regény olvasása közben eszünkbe jutott. Nagyon szerettük a feladatot, hiszen Éva bízott bennünk és végig szabad kezet adott nekünk. 

A filmben megjelennek a főszereplők, akik az ajtón innen és túl mutatkoznak, így sosem lehet tudni, mi az igaz és mi a hamis. A Fövényes Kertmozi különleges atmoszférája elragadott bennünket. Bárcsak azok a székek mesélni tudnának a Balaton partján.

A narrációt Závodszky Noémi színésznő mondta fel. Hangja tökéletesen kiegészíti a filmet, amely inkább érzésekre alapul. Aki kíváncsi a történetre, mindenképpen olvassa el a regényt.