Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

AVON Nőnap

Három romantikus történet, amelyek főszereplői minden esetben a Nők! A fiúk vallomásai azonban meglepetés filmek formájában érkeztek. Erről szól az AVON Nőnapi online-kampánya, amelyet az Ebola indított a weben és a közösségi médiában. A kampány alapját egy vírusfilm képezi, amelyet mi készítettünk.

Egy fülledt este a Balatonon, a családi élet kihívásai és egy szeretetteljes vallomás a kitartásról. Olyan pillanatok ezek, amelyeketet bármikor jó felidézni, de nem mindig könnyű erről szemtől szemben beszélni. Ezért egy-egy rövid videóüzenettel leptük meg a hölgyeket.

A hat színész közül egy pár a való életben is együtt él, így ők saját történetet is elmeséltek nekünk. A forgatást a fiúkkal, illetve urakkal kezdtük, majd átnyújtottuk az üzeneteket a megszeppent hölgyeknek. 


fotó: Váradi Balázs (EBOLA)

A kampány Nőnapon debütált az AVON Magyarország Facebook oldalán, majd vírusként kezdett terjedni az Ebola PLAY hálózatában is. A filmet már az első napon több százan lájkolták és osztották meg.