Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Csatlakozz az akcióhoz!

Soha ne igyál, ha vezetsz! Ez a legfontosabb üzenete a Johnnie Walker kampányának, amelyet 10 éve indított el Magyarországon. A jubileumi akciósorozatot Jenson Button, a McLaren Honda Forma 1-es pilótája, Éric Boullier, a McLaren Honda versenyigazgatója és Zséda, a kampány magyarországi háziasszonya indította el Budapesten.

A TEN.media partnereként egyedüliként felléphettünk a vörös szőnyegre, beülhettünk a McLaren sportkocsijába is és a mi kameránkba mondott videóüzenetet Jenson Button is.

A filmjeinkből a TEN.media készít online kampányt. Az idei cél, hogy meglévő 25 ezer követőn túl, további 10 ezren csatlakozzanak a kampányhoz és tegyenek ígéretet, hogy nem vezetnek, ha előtte alkoholt ittak.