Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Lockdown

A visszaszámlálás elkezdődött, valami új születik Las Vegasban. Ha nem vigyázol, a Lockdown örökre rabul ejthet!

Bécsben forgattuk legújabb filmünket egy magyar őrületről, amely remélhetőleg Európa után most meghódítja az Egyesült Államokat is. A Lockdown promóciója az amerikai piacra készült, konkrétan Las Vegas-ba, amerikai narrátor kolléga segítségével.

A játék már épül, de ennél többet egyelőre nem mondhatunk. Kifejezetten film trailer hangulatot szerettünk volna megteremteni, amelyben nem árulunk el minden titkot és részletet.

Ez egy újabb mérföldkő számunkra, hiszen eddig "csak" európai piacra készítettünk filmeket, illetve kampányokat. Azonban most először készítettünk filmet amerikai közönségnek, amely főleg jól célzott YouTube, Facebook, illevte Google Adwords hirdetések, illetve egyéb levelezőlisták, hírlevelek és online-vírus kampányok segítségével jut el a célcsoporthoz. De a filmünk még a Los Angeles-i taxik utasmonitorjain is menni fog.