Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

LeFood Stories

Különleges történetmesélésbe kezdett a LeFood! Az új magyar ételrendeléssel foglalkozó cég blogja, a LeFood Stories ezentúl időnként egyedi hangulatú riportokkal jelentkezik, amelyből megismerhetjük egy-egy partnerüket.

Történetek emberekről, konyhákról. A beszédes alícmből következik, hogy nem csak egy bemutatkozó filmekről van szó, hanem annál sokkal többről: érzelmekről, vágyakról és személyes történetekről. Megkérdeztük, ki miért vágott bele például egy saját étterem létrehozásába, mi volt az alapötlet, és hogyan dolgoznak a konyhán nap, mint nap.

Érdemes kipróbálni a kiváló ételek házhozszállítására szakosodó LeFood-ot és követni blogját is a LeFood TV-t. Az epizódokat mi készítettük.