Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Menő a kortárs

Menő a kortárs! Ez nem is lehet kérdés a Budapesti Fesztiválzenekarnál. Míg száz évvel ezelőtt természetes volt, hogy kortárs szerzők műveit játszották a zenekarok a hangversenytermekben, addig ma már csak elvétve találunk ilyen előadásokat. A BFZ megpróbálja visszahozni a "divatba" a kortárs zenét, tematikus esteket tartanak és megalakult a kortárs zenei együttesük is. Ehhez készítettünk vírusfilmet.

Veiszler Alinda újságíró, Fejős Éva író, Hajós András zenész és Lakatos Márk stílustanácsadó szerint is menő a kortárs. Velük beszélgettünk arról, miért érdemes figyelni a velünk élő zeneszerzők műveire. A történetek személyesek, a válaszok igazak.