Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

20 éves az ILEA

A budapesti Nemzetközi Rendészeti Akadémia (ILEA) fennállásának 20-ik évfordulóját ünnepli. Az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövetsége egy 10 perces dokumentumfilm készítésére kért fel bennünket, amelyben bemutatjuk az akadémiai életet, a különleges labort és beleláthatunk egyes gyakorlati foglalkozásokba is. 

Négy napon át FBI-os kiképzőket, lézeres szimulációkat, bevetés imitációkat és a bűnügyi labor teljes felszerelését is filmeztük, szuper közeli-, és lassítású képeket használva. A bűnöldöző szervezetek átal delegált tisztek olyan információkhoz jutnak az amerikai oktatóktól, amelyek komoly hasznukra lehetnek például a nemzetközi, szervezett bűnözés felderítésében. De számos gyakorlati képzésen is részt vesznek, az itt megszerzett tudást számos éles szituációban hasznosíthatnak a kadétok.

A filmben többek között Colleen Bell az Egyesült Államok magyarországi nagykövete, Pintér Sándor belügyminiszter és az ILEA igazgatója, John Terpinas kiemelt különleges FBI ügynök is megszólal. 

A forgatás során egy nagyszerű nemzetközi csapattal dolgoztunk együtt, hogy létrehozzuk azt a filmet, ami bejárja majd a világot bemutatva az ILEA budapesti kiképzőbázisát.