Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Hotel Moments Budapest

2016. elején nyílik Budapest legújabb négycsillagos szállodája. A Hotel Moments Budapest az Andrássy út elején helyezkedik el az Operaház és Bazlika tengelyén, így innen az egész belváros gyalog elérhető. Kávézók, éttermek, üzletek és persze a belváros nevezetességei.

A helyszín kiváló adottságát és a tetőterasz gyönyörű panorámáját szerettük volna hangsúlyozni és bemutatni a hotel első beharangozó filmjében, amelyben Flesch Tamás, ügyvezető igazgató az épülő szálloda tetején állva köszönti a leendő látogatókat. 

A film drónos felévtelekre épül, amely különleges szögből mutatja be a környező utcákat és tereket. Régi barátunk, az Airfilm oktokoptere olyan összetett mozgásokra képes, amely igazán egyedülálló a hazai piacon, ráadásul stabilizálni sem kell a képeket, ezáltal a minőség sem romlik. 

A felújítási munkák még zaljanak, amint a XIX. századi épület újra teljes fényében ragyog és felkészült a vendégek fogadására, visszatérünk!