Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Damona Vital 2014. TV reklámfilm

Magyarország új vitamin és étredkiegészítőjének bemutató, branding reklámfilmjét forgattuk le. Az Art Vader Motion-t három nagy ügynökség közül válsztotta ki a szegedi székhelyű tulajdonos és a nekik dolgozó marketing ügynökség. A tulajdonosokat cégünk rugalmassága és gyorsasága is lenyűgözte, amit a minőség melett mi is a legfőbb erényeinknek tartunk.

A megrendelő Zsédát választotta a reklámkampány arcának. A népszerű énekesnőt többször az év hangjának, és az ország legszebb előadójának választották. Profizmusa ezúttal is lehengerlő volt.

Fiatal csapatot raktunk össze a forgatásara, akikkel csaknem egy hét alatt szerveztünk le mindent. Rendezőnek Győry Balázst kértük fel, aki nagyjából öt éve vár erre a lehetőségre, azaz az első önálló reklámra. A filmet Polgár Csaba fényképezte, hangmérnökünk Koch Simon volt. Összesen 20 fős stábbal és 30 statisztával dolgoztunk.

Helyszínnek a Bálna különleges hangulatú épületét választottuk, ahol keveredik a nagyvárosi és a családias hangulat.

RED kamerával forgattuk a filmet, amit nagyjából 10 óra alatt vettük fel. A film végül a holland utómunkastúdióban nyerte el végleges formáját, majd elkészült több mint 10 féle mutáció is. A filmet ugyanis 19 csatornán vetítik, 15 és 30 másodperc hosszú reklámspotok formájában.

A Damona Vital csapata és a Marketingstore ügynökség annyira elégedett volt az Art Vader Motion munkájával, hogy már fel is kérték csapatunkat a reklámfilm folytatására, amely várhatóan hosszabb előkészítés után, ismét Zsédával a főszerepben, januárban kerül a képernyőkre.