Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Click and claim

A Coca-Cola Hellenic új költségelszámolási rendszert vezet be Magyarországon. Ehhez készítettünk egy vicces, figyelemfelkeltő kisfilmet - vállalaton belülre. A film az új rendszer gyorsaságát, egyszerűségét mutatja be, szembeállítva a régi, bonyolult, sétálós, papíraláíratgatós megoldással.

A cég egyik jogásza játssza a főszerepet, akiről a forgatás közben derült ki, hogy korábban több éven keresztül televíziózott. Nagyon élvezte újra a filmes közeget - mi pedig vele a közös munkát. Egyszerű ötlet, remek forgatókönyv, profi főszereplő, vidám forgatás, nyugodt vágás, szomorú és vidám zene, zörejezés, fényelés, érdekes feliratozás - így készült a film, ami gyakorlatilag változtatás nélkül elnyerte a megrendelő tetszését. Ilyen szerethető munkát kívánunk legközelebbre is!