Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Brave Warrior hadgyakorlat

Földön, vízen, és levegőben is tartottak gyakorlatot a Dunán az amerikai és magyar csapatok Győr mellett a NATO 2015-ös Dragoon Crossing - Brave Warrior elnevezésű akciójában. Nekünk azonban ez éles bevetés volt, drónnal, a tankokról és a földről is filmeztük az eseményeket. 

Hajnalban indultunk, hogy mindent előkészítsünk a fél napos forgatáshoz. Különösen fontos volt az időzítés, hiszen a rivers crossing, azaz a vizi átkelés után azonnal meg kellett vágnunk egy rövid összefoglalót, amit aztán egész nap vetítettek Győr főterén.

A katonák ilyen szökegből még sosem látták a gyakorlatot, így nekik is nagy élmény volt visszanézni a filmet. A filmen és a vetítés megszervezésén kívül az események fotózásával is minket bízott meg az Amerikai Egyesült Államok Budapesti Nagykövetsége.