Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Művészet a követségeken

Amerikai művészek munkáiból nyílt kiállítás az Amerikai Egyesült Államok Budapesti Nagykövetségének rezidenciáján. Az "Art in Embassies", azaz a "Művészet a követségeken" programja 1963-ban indult és az államokból származó képzőművészeti alkotásokat igyekszik megismertetni a világgal.

Colleen Bell, az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövete hét filmben, egy-egy kortárs amerikai művészeti alkotásáról, főleg festményekről és szobrokról mesél, amelyeket személyesen válogatott össze a program kurátorainak segítségével.

A nyolcadik film pedig összefoglalja a „Művészet a követségeken” kezdeményezést, amely amerikai képzőművészekkel, galériákkal és az Amerikai Külügyminisztérium "Művészet a követségeken" programirodájával karöltve 1963 óta azért működik, hogy gyűjteményeket mutasson be. A műalkotásokat nagykövetségeken, konzulátusokon és nagyköveti rezidenciákon állítják ki világszerte. 

A filmek „Művészet a követségeken” program hivatalos megnyitójára készültek, ahol interakítv módon lehetett megnézni a filmeket. Az ötlet annyira tetszett a program igazgatójának - Ellen Susmannek -, hogy azt mondta, igyekszik majd minden országban elterjeszteni a QR - kódos vetítést. Az epizódok az Egyesült Államok Budapesti Nagykövetségének hivatalos YouTube csatornáján mutatják be.