Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Arcus Motion

Különleges gyűrűn dolgoznak magyar fejlesztők! 

Az Arcus Motion egy magyar start-up. A győri mérnök-csapat olyan gyűrű fejlesztésén dolgozik, amely összeköttetésben áll tulajdonosa mobiljával, tabletjével, vagy számítógépével. Adatokat küld sportolás közben, hogy viselője értékelni és növelni tudja teljesítményét.

Remekül kezeli a 3d-s objektumokat, prezentációk alatt vezérelhető a kivetítő, főzés közben pedig szinte bármilyen otthoni berendezés. De irányíthatóak a bluetooth eszközök is, például egy drón-helikopter. A fiatal tervezőkből álló csapat több mint egy éve dolgozik a gyűrűn.

Az amerikai Kickstarter-en keresnek befektetőket a projekt megvalósításához. Ez a világ legnagyobb olyan online felülete, ahol támogatókat lehet találni egy-egy kreatív projekthez, például film, művészet, design témakörben. Az Arcus Motion célja a sorozatgyártás, illetve egy-egy limitált, pl. kalocsai mintás széria készítése is.

A grafikai anyagok mellett azonban szükségük volt egy imagefilmre is, amelyet mi készítettünk el. Öt győri helyszínen forgattuk egy speciális slow-motion kamerával, amelynek segítségével remekül lassítható a felvétel és használat közben láthatjuk a gyűrűt. A filmben egy angol narrátor, és számos motion animáció segítségével hangsúlyozzuk a lényeget. 

A gyűjtés elindult, részletes leírást itt lehet megnézni: http://buff.ly/1srkz9n

Art Director: Csöngető Csaba, Arcus Motion, Producer: Hegyi Nóra, Rendező: Győry Balázs, Operatőr: Polgár Csaba, Hangmérnök: Koch Simon, Rendezőasszisztens: Takács Nikolett, Zene: RiaN

http://www.arcusmotion.com