Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Alföldi Róbert: Nyitottak vagyunk!

Először beszélt magáról meleg emberként Alföldi Róbert. Ráadásul a mi kameránk előtt! Ezt a filmet is az Art Vader Motion készítette a Nyitottak vagyunk kampányhoz. Most is csak a tartalomra fókuszáltunk, a képi megvalósítás másodlagos volt, hogy passzoljon a kampány koncepciójába. Nem gondoltuk volna, hogy a "színházcsináló" ennyire őszinte lesz hozzánk.

 

"... Melegként lemenni egy edzőterembe az már megint plusz szorongás." Amikor meghallottuk ezt a mondatot Alföldi Róberttől, tudtunk, hogy nem egy "átlagos" filmet forgatunk. Tulajdonképpen nem is mesélte el történetét előre, a felvétel spontán módon zajlott. 

 

A film azonnal szétterjedt az interneten, szinte az összes hírportál foglalkozott vele. A Google, a Prezi és az espell által megálmodott közösségi videókampányban bárki a feltöltheti üzenetét a YouTube-ra. Nem kell tehát profi filmesnek lenni hozzá, elég akár egy webkamera is. A "mintafilmek" elkészültekor ezért is törekedtünk az egyszerűségre.

 

Így tettünk Szüts Miklós festőművésszel is, aki igazán elgondolkodtató történetet mesélt el a portásokról. 

 

Fejős Éva pedig egy kubai emléket elevenített fel, amely akkora hatással volt rá, hogy a pillanat meg is jelent egy későbbi könyvében.

 

A kamápány beharangozójáról korábban itt írtunk.