Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.

Lockdown (Las Vegas)

A maffiavezér újra bajban: besúgó került a családba. A játékosoknak mindössze egy órájuk van, hogy megtalálják ki a tégla, különben a rendőrség lép és mindennek vége. Legújabb filmünket Las Vegas-ban vetítik majd, a Lockdown szabaduló szobáiban. 

tovább

Microsoft Karácsony

Együtt vártuk a télapót a Microsoft dolgozóinak gyermekeivel. Az Uniomédia kért fel minket, hogy az ünnepségen kérdezzünk meg pár apróságot, vajon tudják-e mivel foglalkoznak a szüleik. A gyerekszáj sosem hazudik. A film annyira jól sikerült, hogy még a microsoft vezetőjének decemberi hírlevelébe is bekerült. 

tovább

GfK Múltidéző

A rendszerváltástól a jövőig. A GfK megalakulásától a távirányítós csokoládén és az sms korszakon keresztül a futurisztikus jövőig tartó időszakot mutattuk be legújabb animációs filmünkben. A feladat alapos kutatómunkát igényelt, de mi hihetetlenül élveztük. Több évtizedes újságokat lapozgattunk, bújtuk a régi reklámokat, felidéztük a gyerekkorunkat.

tovább

LiteUp - A tanulás új módja

Hogyan lehet 5 perc alatt, izgalmasan átvenni az előző órai tananyagot? A magyar start-up bemutatja! A LiteUp egy olyan főként videókra fókuszáló, webes felületet épít a diákoknak, akik egymásnak el tudnak magyarázni egy-egy nehezen érthető tananyagot. Erről forgattuk legújabb imagefilmünket.

tovább

Lockdown

Bécsben forgattuk legújabb filmünket egy magyar őrületről, amely remélhetőleg Európa után most meghódítja az Egyesült Államokat is. A Lockdown promóciója az amerikai piacra készült, még Los Angeles-i taxik utaskijelzőjén is látható lesz.

 

tovább

Auchan man-GO

Az Auchan man-GO programja fiatal pályakezdőknek nyújt segítséget. 12 héten át elméleti és gyakorlati oktatásban is részesülnek a fiatalok, akik külön mentort is kapnak. A programot népszerűsítő kisfilmet három ifjú tehetséggel és egy szakmai mentorral forgattuk. De nem csak egy filmet készítettünk, hanem a program teljes arculatát. Logót, megjelenést, szórólapot, illetve a HVG állásbörze man-GO standját is

tovább

Damona Vital 2014. TV reklámfilm

Magyarország új vitamin és étredkiegészítőjének bemutató, branding reklámfilmjét forgattuk le. Az Art Vader Motion-t három nagy ügynökség közül válsztotta ki a szegedi székhelyű tulajdonos és a nekik dolgozó marketing ügynökség. A tulajdonosokat cégünk rugalmassága és gyorsasága is lenyűgözte, amit a minőség melett mi is a legfőbb erényeinknek tartunk.

tovább

25 éves a Microcosmos

Negyedszázados lett Magyarország egyik legnagyobb rendezvényszervező cége. A Microcosmos a rendszerváltáskor indult, amely mára "megkerülhetetlen szereplője lett a turisztikai iparágnak" Magyarországon. A nyolc hölgy gálaműsort szervezett a neves eseményre, ahová legjobb barátaikat és legnagyobb ügyfeleiket hívták. 11 kisfilmet, egy múltidéző animációt és természetesen összefoglalót is készítettünk a gálaestről.

tovább

BFZ Pécsett járt

A  Budapest Fesztiválzenekar Pécsett is „bekopogott”. Idén tavasszal a baranyai megyeszékhelyre látogatott az ifjúsági projekt, amelynek keretében a börtönben, a Kodály központ teraszán, a Zsolnay negyedben adtak mini koncerteket. A zenekarral töltöttük ezt a csodálatos napot.

tovább

HITA gálaest

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal Befektetői gáláján forgattunk. Az elegáns eseményt a Szépművészeti Múzeumban tartották, ahol idén is, mint minden évben átadták a HITA elismeréseit. 2014-ben nyolc cég vehettek át a díjat. Vezetőikkel interjúkat készítettünk, kollégánk pedig fotókkal dokumentálta a gálát.

 

tovább
előző még