Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.

UMBO okostáska

Önfeledten szórakozni a strandon, miközben az értékeink biztonságban vannak? Igen, lehetséges. Ez az UMBO okostáska több tucat funkcióinak egyike. Ha a projekt megvalósul, egy újabb magyar start-up indul el találmányával a világhír felé.

tovább

Csatlakozz az akcióhoz!

Soha ne igyál, ha vezetsz! Ez a legfontosabb üzenete a Johnnie Walker kampányának, amelyet 10 éve indított el Magyarországon. A jubileumi akciósorozatot Jenson Button, a McLaren Honda Forma 1-es pilótája indította el Budapesten. Mi voltunk az esemény hivatalos stábja, így beülhettünk például a McLaren sportkocsijába is.

tovább

20 éves az ILEA

A budapesti Nemzetközi Rendészeti Akadémia (ILEA) fennállásának 20-ik évfordulójára az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövetsége egy 10 perces dokumentumfilm készítésére kért fel bennünket. Négy napot töltöttünk az akadémián, ahol részt vettünk kiképzéseken és különleges szimulációkon is.

tovább

Zwack napló

Különleges játékot indított el a TEN média az Unicum facebook oldalán. A múltidéző játék öt kisfilmre épül, amelyet mi készítettünk. Az epizódokban Zwack Sándor mesél el egy-egy megható vagy éppen vicces történetet a családról, amelyek a Zwack városi túrákhoz kapcsolódnak.

tovább

Auchan benzinkutak

Az Auchan benzinkútjain kizárólag a magyar szabványnak megfelelő, megbízható forrásból származó és ellenőrzött minőségű üzemanyagot tankolhatnak az autósok, méghozzá alacsony áron. Az üzemanyagok minőségét folyamatosan ellenőrzi egy független, akkreditált szervezet, a minősítés pedig garantálja a kiváló minőséget.

tovább

Lakás 2015.

A Portfólió a megszokott expo szerű lakásvásárok helyett egy sokkal barátságosabb kiállítást szervez buda szívében. A Lakás 2015. kiállításon az ingatlanpiac összes szereplője megtalálható lesz a budapesti Millenárison. A Portfólió megbízásásból készítettünk reklámot.

tovább

MOM Végtelenül divat

Végtelen kifutóvá változott a MOM park, amely egy egyedülálló divatbemutatóval vette kezdetét. Az esemény főszervezője minket kért fel, hogy tegyük színesebbé a show-t és szervezzünk mellé egy flash-mobot is. A közönség imádta a szokatlan látványelemeket.

tovább

Menő a kortárs

Menő a kortárs! Ez nem is lehet kérdés a Budapesti Fesztiválzenekarnál. Míg száz évvel ezelőtt természetes volt, hogy kortárs szerzők műveit játszották a színházak és zenekarok, addig ma már csak elvétve találunk ilyen előadásokat. A BFZ megpróbálja visszahozni a "divatba" a kortárs zenét, tematikus esteket tartanak és megalakult a kortárs zenei együttesük is. Ehhez készítettünk vírusfilmet.

tovább

Be someone (Showreel 2015.)

Be someone, azaz légy valaki! Ez az új mottónk a jövőre nézve. Ha egy terméknek lelke van, akkor az sikeres lesz. Legyen ez egy online bemutatkozó, imagefilm, vírusvideó, animáció vagy TV reklám. Íme új showreel-ünk, amelyet több mint 80 filmünkből raktunk össze.

tovább

AVON Nőnap

Három romantikus történet, amelyek főszereplői a Nők! A fiúk vallomásai azonban meglepetés filmek formájában érkeztek. Erről szól az AVON Nőnapi online-kampánya, amelyet az Ebola indított a weben és a közösségi médiában. A kampány alapját egy vírusfilm képezi, amelyet mi készítettünk.

 

 

tovább
előző még