Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Vízben és levegőben

Technikai újdonságokat hozott nekünk az idei nyár. Magyarországon elsők között forgattunk egy különleges drónnal. A helikopter bárhol felszállhat egy-egy szokatlan beállítás vagy látószög kedvéért. Egy másik filmet pedig vízalatti kamerával forgattunk. Az erdmény lenyűgözött minket.

A különleges helikopter bárhol felszállhat, hiszen nem kell hozzá repülési engedély. Így könnyedén felrepülhet a budapesti háztetők fölé vagy beszállhat akár a Duna közepére is. A szokatlan látószögek amelett, hogy színesítik a végeredményt, könnyedén bemutatják például egy terület nagyságát, természeti szépségeit, stb. Ennél a filmnél például madárként követtünk egy lovast, majd repültük körbe a főszereplőt egy csodálatos helyszínen, a Szentendrei-sziget csúcsánál.
Ezután a mélybe merültünk, pontosabban a Dagály füdrő feszített víztükrű medencéjébe. A koncepció a táncos főszereplő ellentétes érzéseire épült - a mérhetetlen színpadi küzdelemre, a sikerre, majd a taps utáni megsemmisülésre. A lebegést és a kimerültséget egy medencében akartuk megjelenítetni, amelybe ruhástul ugrott a szereplőnk.
A különleges víz alatti technikát csak egy bizonyos fajtájú kamerával és objektívvel használhattuk. Szó se róla, a víz miatt nehéz volt vele dolgozni, de a végeredmény kárpótolt minket. A fényeléssel és a stúdióban rögzített táncjelenetekkel kiegészítve, tökéletesen jelenítette meg az elképzelt elvont tudatállapotot. Egyátalán nem bántuk meg, hogy a bonyolultabb technikát választottuk és nem egy Go-Pro-t dobtunk a vízbe.
Az elkészült 10 riportfilm és a forgatásáról készült galériánk itt megtekinthető.