Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Junior Prima Díj 2013.

Idén is 10 bemutatkozó kisfilmet készítettük tehetséges fiatalokról. A Docler Holding megbízásából harmadik éve forgatunk kreatív bemutatkozó filmeket Junior Prima díjazottakról. Az alkotásokat most is egy elegáns gálán mutatták be. 12 fős stáb, 20 helyszín, több száz órányi munkaóra és 10 gyönyörű rövidfilm - ez a rövid mérlegünk.

Nem csak a szereplők gondolatait és szakmai tudását, hanem az egyéniségüket is be akartuk mutatni. A forgatókönyvek kidolgozásánál ezért sokat beszélgettünk velük és ajánlottunk számukra egy gondolatot, amely a koncepció alapjául szolgált. Ehhez mindenki, a főszereplő és a stáb tagjai is hozzátették az egyéniségóket, így születtek meg ezek a filmek. Igazi szerelem-munka Art Vader Motion módra.

Kovács Márton, népzenész

Vódli Zoltán, bőrműves, ostorkészítő
Kubinyi Júlia, népdalénekes
Illés Vanda, kézműves
Hevesi Ernő Ferenc, zeneszerző
Berta Alexandra, népzenész, citera tanár
Rosonczy-Kovács Mihály, népművelő
Zsuráfszki Zoltán, néptáncos
Tintér Gabriella, népdalénekes
Csoóri Sándor, népzenész


Demján Sándor, a Prima Primisszima Alapítvány tiszteletbeli elnöke tavaly -a következő tíz évre- átadta a stafétát Csányi Sándornak. Megváltozott az alapítvány logója és a díj kinézete is.

Az arculathoz illeszkedve ezért új főcímet és persze főcímzenét készítettünk. Kihajóztunk a Balatonra, Tihanyban teszteltük a visszhangot, beköltöztünk egy színházterembe, vonatoztunk, felmentünk Budapest egyik legszebb tetőteraszára, ellovagoltunk Visegrádra, kiültünk a rómaira, majd eztuán stúdióba vonultunk. Emellett számos technikai újdonságot is kipróbáltunk, forgattunk helikopterrel és a víz alatt is.