Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

A Bodri Pinészet

A szekszárdi Bodri Pincészet 10 év alatt fejlődött háztáji gazdaságból profi borászattá. Ehhez a TakarékPont hiteleit és unios forrásokat vettek igénybe. Ma már vendéglátóként és rendezvényhelyszínként is működnek, miközben évente 200.000 palack bort készítenek. Örömeikről és sikereikről forgattunk filmet az E-bola Media megbízásából.

A pincészet egy gyönyörű völgyben helyezkedik el. Itt található Közép-Európa legnagyobb kupolás pincéje, ami félmillió bontott téglából épült. Az épületegyüttes (étterem és szálláshelyek) körül terül el a 25 hektáros szőlő, ami csodás látvány nyújt, így igazán könnyű volt szép felvételeket készíteni.