Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Fejős Éva visszatért!

MOST KEZDŐDIK, hogy a népszerű bestseller író új utakra evez, ebben pedig az Art Vader Motion segítségét kérte. Filmek, exclusive interjúk, sajtókörutak, dedikálások, közönségtalálkozók, online, tv, print. Kiterjesztett valóság a címlapon, a borító megszólal, mert valami most kezdődik…

Éva egy héttel debütáló könyvbemutatója előtt kérte fel a Hegyi Nórát, az Art Vader Motion producerét, hogy vezesse az Alleé, Libri könyvesboltban az író-olvasó találkozót. A színpadon 30 percet beszélgettek írásról, álmokról, könyvek és karakterek születéséről. Kulisszatitkokról, arról, ami eddig csak a szerző fejében élt. Egy operatőrt is vittünk magunkkal, hogy a meglepetésekkel teli eseményt rögzítsük. Ez pedig meglehetősen ritka ilyen eseményeken. Az volt a célunk, hogy Éva újabb videóüzenetet küldhessen majd rajongóinak az esemény után: mennyire jó volt hossú kihagyás után megint személyesen találkoznia velük.
Erre az eseményre tartogattuk a nagy meglepetésünket. Éva itt mutatta be először a könyvéhez készített mobiltelefonos applikációt olvasóinak. Ezzel ő az első és eddig az egyetlen, aki Magyarországon ezt a techniakai újítást használja!
Éva később bevallotta, ő is csak előző este látta először a kiterjesztett valóságot a könyvborítója mögött, de emiatt aludni sem bírt: "Az összes barátom ezzel szórakozott egész este. Imádtuk, nagyon jó játék ez!" - mesélte nekünk másnap.

A beszélgetés végén így fordulhatott elő, hogy mindenki a zsebében kotorászott, majd az okostelefonjával a kezében videózva, töltötte el az azt az időt, amíg személyre szóló dedikálásért állt sorba a szerző asztala előtt.
Amellett hogy játék, igen jó kapocs olvasó és szerző, rendező és filmnéző között. Ráadásul ezzel a módszerrel még Éva FB oldalát is könnyebb elérni, mint valaha.

Terveink szerint a Most kezdődik könyvborítója mögé rejtett tartalom időnként változni is fog, éppen ezért időről időre érdemes újra elővenni a könyvet egy kis csoda kedvéért.