Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Benelux session-tour filmek

Különleges hangulatú klip-sorozatot forgattunk Musica Moralia-nak. A magyar énekesnő május elején a Benelux-államokban koncertezett, így remek alkalom nyílt egy akusztikus sorozat leforgatásához. A szokatlan post-folk stílusú zenéhez egyedi hangulatú környezetet választottuk. Íme az első rész.


A sorozat három részből áll. Kettőt Európa legnagyobb kikötőjének bejáratánál, Hoek van Holland-on készítettünk. Az utolsót pedig egy rotterdami parkban. Mindössze egy cimbalom volt a segítségünkre.

Mivel az énekesnő számára fontosak a természetes zajok, egy érzékeny térmikrofont használtunk a felvételhez és utólag sem tisztítottuk ki. A képi világot pedig a lehető legegyszerűbbre vettük, hogy csak a színek és a formák domináljanak.

Zene: Musica Moralia