Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Életre kel a nyomtatvány!

Különlegesen mutatjuk be a legfrissebb kommunikációs-technikát: a Layar-t. Az alkalmazás hidat képez például a hagyományos print és az online tartalmak között. Ezt nevezik augmented reality-nek, azaz kiterjesztett valóságnak, amit bárki használhat a mobiljával. Mivel az alkalmazás új, szokatlan és nagyon cool, így a filmünk is az.

A filmben a Stop Motion technikát használtuk, természetesen nem a szokásos módon. Végigfotóztuk Leen-t, ahogyan maga elé emeli a telefonját. 19 fotót, azaz képkockát kaptunk, amelyet ha sűrűn egymás mögé teszünk, szemünk folyamatos mozgásként érzékeli. De mi ennél többet akartunk!

A fotókat kinyomtattuk, kartonra kasíroztuk, majd egyesével körbevágtuk. A figurákat végül ráragasztottuk egy körre majd forgatni kezdtük. Így jött létre a folyamatos mozgás. Közben pedig werkfilmet forgattunk, hogy könnyebben át tudjuk adni az üzenetetet. A Layar-technika friss, hatékony és nagyon cool.

Főszereplő: Leen van Steensel
Helyszín: Van Nelle Fabriek, Rotterdam, Hollandia
Rendező: Kiss Norbert Ádám
Ügynökség: www.uwmerkwaardig.nl