Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

A kiterjesztett valóság

Amszterdamban, a Layar központjában teszteltük a kiterjesztett valóságot! A reklámozás legújabb formája hidat képez a nyomtatott újság és az Internet között. Ez nevezik interaktív nyomtatványnak. A magazinok lapjain extra tartalmak jelennek meg a mobiltelefonon egy alkalmazás segítségével. Az új hirdetési forma különleges, cool és nagyon hatékony.

Az ötlet nagyon egyszerű, a magazin oldalán egy logó figyelmeztet, hogy itt online tartalom is található. Egy mobilalkalmazás letöltése után csak rá kell irányítani a telefont az oldalra és pár másodperces scannelés után meg is jelenik a kiterjesztett valóság.
Így lehetséges, hogy megelevenedjen a fotó. Ilyenkor egy gondosan pozícionált film indul el. De a rendszer nem csak erre alkalmas, az olvasó egyből megrendelheti a kiválasztott árut, bejelentkezhet tesztvezetésre vagy végignézheti egy szépvégverseny azon jelöltjeit is, akik már nem fértek el az oldalon.
Kétségtelen, hogy az ötlet és az alkalmazás új, meghökkentő és hatásos. Olyan, amit mindenki ki akar próbálni.