Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Urban Bakery - Miriam édes szigete

Messziről érezni a süteményillatot Miriam egyszemélyes pékségénél. A szezonális gyümölcsök határozzák meg, hogy éppen mi jön ki a sütőből. A torták, muffinok és egyéb édességek házi recept alapján készülnek kora reggel, így minden friss, finom és gyönyörű.

Egy borús péntek hajnalban leptük el az aprócska üzletet. A nagy ablakok mögött díszelgő muffinok viszont beszinesítették az utcát. Miriam a kereskedelemben dolgozott, majd szakács és cukrász lett. Decemberben nyitotta saját üzletét. Csak heti három napot van nyitva. Mert van két gyermeke. Így tökéletesesen össze tudja egyeztetni a családot a munkával.

Miriam mindössze másfél óra alatt lesütötte az aznapi kínálatot. Nem használ ízfokozókat, se tartósítószert. Felvágta a citromos pitét, kidekorálta a csokis és gyümölcsös muffinokat és befejezte a tortákat. Komolyan mondom, már csak ezért is érdemes elmenni Rotterdamba.