Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Coca-Cola Testébresztő Női Futógála

Ötfős stáb, három kamera, steady, drift, az eseményre komponált zene - és több ezer nő. Így forgattunk május 20-án a 17-ik Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán a Margitszigeten. A filmben indirekt módon akartuk bemutatni az újdonságokat: a férfi iramfutókat, a facebook-os lelkesítő üzeneteket, a motiváló táblákat, a meglepetés szurkolói csapatot és a VIP kényeztetést.

Egy steadycam-es stáb, egy interjús csapat és egy minikamera forgatott végig az egész eseményen. Utóbbit egy iramfutó kezébe is nyomtuk, hogy belülről élhessük át a futást. Nem állítjuk, hogy a nőkkel mi is lefutottuk a 7 és fél kilométeres távot. Motorról is remek élmény volt.

Kommunikáció: Person Communication
Felelős szerkesztő: Hampuk Richard