Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

MMG: Fedezd fel a várost

Ezt a videót Budapesten készítettük, ahol élünk. Nem titkoljuk, hogy a helyszínek fontosak számunkra. A hétköznapi utca életét kerestük, és a tipográfiával az apró részletekre szeretnénk felhívni a figyelmet. A MindMapGroup és az ART VADER közös munkája.

Ha valaki megkérdi a címünket, azonnal érkezik rá a a város, a kerület, az utcanév és a házszám. Még az is lehet, hogy az emelet és az ajtó is. A lakásra, a szobánkra, az otthonunkra gondolunk. Életterünk környezete pedig sokkal tágabb ennél. Az utcák nem csak otthonunkat kötik össze a munkahelyünkkel, hanem olyan terek is, ahol szocializálódunk, kapcsolatokat teremtünk egymással és a környezeti elemekkel- pihenünk, játszunk, még akár dolgozhatunk is, azaz használjuk.

Hétvégenként itt-ott lehet látni, hogy a városi emberek ellepik a parkokat. A MindMapGroup azért kezdte tanulmányozi a köztereket és közösségi területeket, hogy azokat formálva sokkal több olyan hely jöjjön létre a városban, ahol szívesen időznek az emberek. Nem csak a hétvégeken, hanem a hét mindennapján.

Operatőr: Kiss Norbert Ádám (Art Vader Film)
Vágó: Hevesi Gergő (MMG)