Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Boldogságos - Zsákai István portré

Hogyan szerepelteti a szegényeket a média? Mi megpróbáltuk másképp.

Mikor másodjára találkoztunk Zsákai Istvánnal, megkérdeztük, hogyan változott meg az élete mióta milliomos lett. A Junior Prima díjas kovács lábbal hajtja a fújtatót és közben megosztja velünk a gondolatait. Mi pedig megosztjuk ezt a videót és ezt a nem mindennapi élményt veletek.
Lájk, nagyon. És többezren - eddig.

Zsákai István a Debrecen környéki tanyavilágban él és dolgozik. Kovács. A vásárban árulja késeit. Hóban, fagyban is dolgoznia kell, ha van megrendelés. 2011-ben Junior Prima díjas lett. 7 ezer euróval jutalmazták. Mennyit változott az élete, miután megháromszorozódott a teljes vagyona? Cigány gyerekeket szeretne tanítani a kultúrára. Természetesen ingyen.


Nevelőotthonban nőtt fel Szolnokon. A kézműves kör beruházott egy kovácsműhelyre. Itt indult el a 27 éves fiú karrierje. Minden pénzét összeszedte és megvett egy tanyát egymillió forintért Debrecen közelében.

Se honlapja, se reklámja – szóról-szóra terjed a tehetséges fiú híre. 2011-ben azonban Junior Prima díjra jelölték, amit meg is nyert. 7 ezer eurót, azaz csaknem 2 millió forintot kapott. Nem terjeszkedik, nem vesz új eszközöket, nem ruház be műhelyre. Hanem marad az egyszobás házban, megtartja az udvari fujtatót és nem cseréli le a tinédzser korában készített szerszámait sem.

Cigány származású. Külfölön akar tanulni a pénzből, majd haza szeretne térni, hogy cigány gyerekeket tanítson szakmára. Szerinte a szegény is lehet boldog.