Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Coca-Cola - Testébresztő

A Coca-Cola öt éve indította el a Testébresztő kampányát. Lelkesítő videó a Person Communication-től és egy kicsit tőlünk is.

A Person Kommunikációs ügynökség bízott meg minket, hogy készítsük el videójukat. A Testébresztő célja, hogy aktivizálja az internetes közösséget és rávegyen minél több embert a mozgásra. Függetlenül attól, hogy fogyasztja-e a cég termékeit.

Hérincs Anikó budaörsi fodrász. Imádják a vendégei, ezért kevés a szabadideje. Kedvünkért levetkőzte gátlásait és eljött velünk egy konditerembe, életében először. Tapasztalatai hasznosak lehetnek sok ember számára, aki eddig félt elmenni egy ilyen helyre.