Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

BFZ TérTáncKoncert

Ötszáz gyerek táncol egyszerre a Hősök Terén június 3-án. A TérTáncKoncertre a tavalyinál kétszer annyi gyereket hívott meg a Budapesti Fesztiválzenekar. Az ingyenes esemény legfőbb üzenete a tolerancia, az egymás elfogadása. 

Az ország különböző pontjain élő gyerekek hónapok óta tanulják a koreográfiát, amit a Budapesti Fesztiválzenekar komolyzenei koncertjén adnak majd elő.

Fischer Iván választotta ki idénre Stravinsky Kártyajáték című darabját, amire Vári Bertalan készített koreográfiát. A legfontosabb szempont az volt, hogy minden egyes gyerek meg tudja tanulni a lépéseket és mozdulatokat. 

A felkészítő tanárok betanították a tánclépéseket, amelyet az iskolákban gyakoroltak. Áprilisban pedig a gyerekek regionális találkozókon összegyűltek össze, hogy nagyobb csoportban is ki tudják próbálni tudásukat.

A Budapesti Fesztiválzenekar áprilisban öt regionális találkozót szervezett a június 3-i TérTáncKoncert felvezetéseként. A projektben résztvevő fiatalok megismerkedtek egymással és közösen próbálták el a koreográfiát. Már itt elindult a barátkozás, egymás megismerése, ami a koncert egyik fő célja.

Mind az öt eseményen forgattunk egy-egy filmet. Volt, ahol csak egy táncos szereplőre-, máskor az egyik felkészítő tanárra koncentráltunk. Cserdiben például arról meséltek a gyerekek, milyen érzelmeket tudnak kifejezni a tánccal és zenével.

Az öt különböző koncepció alapján készült film szereplőin keresztül tudjuk meg, mit jelent nekik a TérTáncKoncert és a főként hátrányos helyzetű fiatalkonak miért óriási nagy szó Budapestre utazni.