Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Vad Fruttik: Üvegszilánkkal

Apró lépés az új felé - a Vad Fruttik legújabb videóklipje. A koncepció az új hullám: lassú, szép, különleges. Nem is klip, hanem inkább vizuális önkifejezés.
A Vad Fruttik videóklipje első ránézésre szép. Valószínű csak többszöri megtekintés után bukkan elő a mélyebb tartalom. Ebben segítenek az igazi főszereplők: a tárgyak. Főleg, ha nem értelmezzük szó szerint a szöveget.
A végső koncepció kialakításánál a magyar újhullám inspirált bennünket, az énekessel, Likó Marcellel közösen. Makk Károly Szerelem című filmjének képi világa és olykor hosszúnak tűnő jelenetei megragadtak bennünket. Ezért az egyszerű cselekményvezetés, a tiszta összkép és a hétköznapi tárgyak iránti rajongás jellemzi a filmünket.
Képkockák az előző verzióból

Eredetileg fekete-fehér, koszos hatású klipet szerettünk volna, de végül a fényelésnél mégis a színes film mellett döntöttünk. Azt gondoltuk, hogy sokkal jobban érvényesülnek a részletek és ezért kifejezőbbek is a képek. Bensőséges, szerelmes, újító - ez az Üvegszilánkkal.

Munkatársak: Nagy Anikó, Hevesi Gergő
Világosító: Lugosi Gergő
Utómunka: Csöngető Csaba
Operatőr: Trost Ádám
Rendező, vágó: Kiss Norbert Ádám