Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Junior Prima Díj 2011. Kisfilmek

Különleges feladat egy igazán különleges megrendelőtől. A Docler Holding minden évben 10 tehetséges fiatalnak ad Junior Prima Díjat. A tulajdonos, Gattyán György különleges pillanatokat akart szerezni nekik a díjátadón, ezért bízott meg bennünket, hogy készítjük el a 10 díjazott bemutatkozó filmjét. 2011 őszén mindössze három hetünk volt, hogy a nyertesek kihirdetése és a díjátadó között elkészüljünk ezekkel. Szívünk, lelkünk benne van.

Nehéz volt Csepcsányi Évának mozgalmas filmet kitalálni, hiszen általában otthon szokott írni egy laptopon. Azt találtuk ki, hogy az írását kivisszük a köztérre.

Megkaptuk a listát és még aznap elkezdtünk agyalni a forgatókönyveken. Mindegyik díjazotthoz személyre szabott ötletet találtunk ki. Eredics Salamon filmjéhez például zeneszerző barátunk hangszerelt meg egy népdalt. Nagyon szerettünk volna végre egy egysnittes filmet.
A Junior Príma díj a legfontosabb elismerés fiatal tehetségek számára. Minden évben olyan 30 év alatti fiataloknak ítélik oda, akik sokat tettek szakmájukban. Nyitrai Tamás Michael Jackson egyik dalát játszotta el, négy hangszeren - visszafelé. A zajban végül kihallatszik az, ami fontos. 

 Tímár Sára Szentendre és Budapest között ingázik gyerekkora óta. A kettősséget szerettük volna érzékeltetni és azokat a kereteket, amelyekbe beleszületünk.

Soós Réka üde színfolt a városi forgatagban. Amikor népdalokat énekel, akkor tud igazán kikapcsolni.
Kivételesen egy csoportot is díjaztak. A Kodály Iskola leánykara is megkapta az elismerést és az ezzel együtt járó 7 ezer eurós díjat.
Enyedi Ágnessel a kulturális értékekről beszélgettünk. Van olyan kincs, ami 100 év alatt sem változott. A népdalok azonban folyton alakulnak. Emiatt a kontraszt miatt szálltunk fel vele a budapesti Hullámvasútra.
Zsákai István Bocskai-kertben lakik a debrecen környéki tanyavilágban. Kovács. Az udvaron nem zavarja senki, de télen is dolgoznia kell. A Junior Prima díjjal megduplázta minden vagyonát.


Zeneszerző, főcímzene: Győrffy Gyula, Likó Marcell
Főcím, grafika: Csöngető Csaba
Hangmérnök: Lugosi Gergő, Koch Simon
Operatőr: Trost Ádám
Rendező, vágó: Kiss Norbert Ádám