Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Európai Hidak Fesztiválja 2015.

A 2015/16-os szezont is a Bridging Europe, azaz Európai Hidak Fesztiváljával nyitotta meg a Budapesti Fesztiválzenekar szeptemberben. A Művészetek Palotájával közös rendezvénysorozat idén az osztrák kultúrát mutatta be, így Bécsben forgattuk az esemény bemutatkozó filmjét.

Fischer Iván ezer szállal kötődik az osztrák fővároshoz, ezért a programsorozat osztrák tematikája különösen közel áll a szívéhez. Mahler és Hugo Wolf szerzeményei mellett a kortárs és a barokk zene is helyet kapott a programban, de az osztrák irodalomba, a könnyűzene, a jazz és a filmek világába is belekóstolhattak a látogatók.