Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Auchan - Itt a helyed!

Munkát keresel? Akkor az Auchannál a helyed! Ez a legfőbb üzenete az auchan Magyarország új munkaerő toborzó kampányának. Nem csak a jövő kereskedőit keresik, hanem számtalan egyéb állásajánlatot kínálnak - például biztonsági őröket és karbantartókat is. 

Az "Itt a helyed!" című filmjükben Auchan dolgozók mesélik el, miért szeretnek az Auchan áruház valamelyikében dolgozni. Stabil munkahely, kiegyensúlyozott munkakörnyezet, csapatmunka, jó hangulat, fejlődés és előrelépés - ezek voltak a legfőbb kulcsszavak.

A filmet a soroksári Auchan Bevásárlóközpontban forgattuk: megjártuk a pékséget, a zöldség- és gyümölcs osztályt, a csemegepultot, a pénztárat és a biztonsági őrök munkáját is megnéztük. 

További információ és jelentkezés az Auchan HR felhő oldalán.