Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

UMBO okostáska

Önfeledten szórakozni a strandon, miközben az értékeink biztonságban vannak? Igen, lehetséges. Ez az UMBO okostáska több tucat funkcióinak egyike. Ha a projekt megvalósul, egy újabb magyar start-up indul el találmányával a világhír felé.

A nyár végén forgattuk azt UMBO okostáska imagefilmjét a tököli Duna parton. A multifunkciós, víz és porálló táskát GPS alapú mozgásérzékelős riasztóval, biztonsági zárral, bluetooth hangszóróval és mobil akku töltővel szerelték fel és még a hűtőrekeszének köszönhetően az italokat is hidegen tartja. A táskának saját mobil applikációja is van, amelyről vezérelhető a hangszóró és a káros UV sugárzásra is emlékeztet. 

Slow-mo képeket és 4K-s drónt is használtunk. A forgatási ütemtervet pontosan kellett tartanunk, hiszen a csaknem 40 rövid jelenettel naplementéig végeznünk kellett, hiszen a sötétben készült jeleneteknek is funkciója van: bemutatni a táska hangulatvilágítását. 

A két alapítóval, Gáti Balázzsal és Légrádi Ákossal ezután stúdióba mentünk, hogy bemutatkozó részeket is rögzítsünk. A filmmel elsősorban befektetőket céloznak meg.