Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Sziget Fesztivál és Volt Fesztivál Üzenetek

Olyan szerencsésen alakult, hogy kiküldött tudósítóként kint lehettünk a legnagyobb nyári fesztiválokon. Ha ott voltunk, művészkedtünk is egy kicsit.
Linczényi Márkkal, a The Kolin zenekar énekesével többek között a színpadi őszinteségről beszélgettünk. Márkó gyakran csókolózik rajongókkal, amelyek érzelmileg nem jelentenek semmit. De mégis úgy gondolja, többet kell adnia a közönségnek a puszta zenénél.
Likó Marcell, a Vad Fruttik zenekar énekese régi ismerősünk. Sokszor dolgoztunk már együtt, de így is tudott újat mondani. Arról beszélgettünk, mennyire lát másként 30-on túl az ember egy ilyen fesztivált. Hogyan lehet egy toi-toi wc-t elviselni, amikor az ember már háklisabb a körülményekre.
Harcsa Veronika halkan, de biztosan próbál a csúcsra törni. Nem zavarja, ha olykor mások nyomják el hangját. Szerinte, ha valaki megszereti, az őszintesége miatt tovább vele marad.
Szabó Balázsnak élete legnehezebb kérdését tettük fel - hogy hány hangszeren játszik. Ő az a zenész, aki hisz a hangszer nevelésben, figyeli hogyan változik egy hegedű hangja az évek alatt. Remek példája annak, hogyan kell a földön maradni, ha az ember kis faluból sikeres városi fiatalmember lesz.Operatőr: Takács Tamás
Rendező, vágó: Kiss Norbert Ádám