Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Auchan benzinkutak

Az Auchan benzinkútjain kizárólag a magyar szabványnak megfelelő, megbízható forrásból származó és ellenőrzött minőségű üzemanyagot tankolhatnak az autósok, méghozzá alacsony áron. Az üzemanyagok minőségét folyamatosan ellenőrzi egy független, akkreditált szervezet, a minősítés pedig garantálja a kiváló minőséget.

Különleges lassító-kamerát is használtunk, hogy izgalmasabban be tudjuk mutatni az üzemanyagok ellenőzrésének folyamatát: a mintavételt és laboratóriumi ellenőrzést is.  

Városi legenda, hogy azért tud olcsó lenni az üzemanyag, mert vizezik vagy higítják. A szakember ezt határozottan cáfolja, hiszen hitelesített vizsgálatok igazolják, hogy a kúton kapható üzemanyagok idegen anyagot nem tartalmaznak. 

 Az Auchan töltőállomásoknál a működési költséget az áruházlánc minimalizálja, például nem tart fent üzletet és automatizálja a fizetést, így a megtakarított összeget meg tudja osztani a vásárlókkal.

Az interneten kívül filmünk folyamatosan látható az Auchan töltőállomások monitorjain és áruházi kijelzőin.