Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

MOM Végtelenül divat

Végtelen kifutóvá változott a MOM park, amely egy egyedülálló divatbemutatóval vette kezdetét. Az esemény főszervezője minket kért fel, hogy tegyük színesebbé a show-t és szervezzünk mellé egy flashmob-ot is. A közönség imádta a szokatlan látványelemeket.

Örömmel mondtunk igent a különleges feladatra. Kihívás volt egy olyan eseményhez hozzányúlni, amelyek szigorú szabályok és korográfia szerint szokott zajlani. Az első megbeszélés alkalmával kiderült, hogy éppen az a cél, hogy egyedi divatbemutató szülessen.

 

De hogyan lehet izgalmasabbá tenni egy divatbemutatót? Például egy kerettörténettel, sztorival, mozgóképekkel, élő kapcsolásokkal és szokatlan nézőpontokkal. 

A "Végtelen divat" koncepció alapján az  egész bevásárlóközpontot kifutóvá változtattuk: több üzletből indultak el a modellek, lifttel és mozgólépcsővel közelítették meg a helyszínt vagy egyenesen a nézőtérről léptek fel a kifutóra. A vendégek pedig mindent élőben végigkövethettek.

Ezzel a megoldással a márkák és az üzletek még erősebben jelen tudtak lenni az eseményen, amely nagyon pozitív visszhangot kapott.

A több hetes előkészítés alatt stábunk 40 főre duzzadt. A kapcsolások és a különböző helyszínek miatt minden másodpercre pontosan meg kellett tervezni. A legbagatelebb és viccesnek tűnő részletekre is kellett figyelni, például, hogy a liftet ne hívja el senki, amikor a modell beszáll útban a kifutó felé. 

Mivel a bemutató előtt két nappal tudtuk leforgatni a felvezető kisfilm egyes elemeit, a vágására mindössze egy éjszaka állt rendelkezésre. A pontos koeográfia miatt ugyanis rengeteg próbára volt szükség, ami a felvezető film ismerete nélkül nem ment volna.

A bemutató napjára minden szépen összeállt, megérkeztek a ruhák, a modelleket sminkelték, a vendégek pedig szépen gyülekeztek. Nem volt más hátra, mint május 7-én, 19:30-kor bekapcsolni a visszaszámlálást és elindítani a show-t.

Az eseményről természetesen összefoglalót is készítettünk, amely a MOM Park és az esemény Facebook kommunikációjához kapcsolódik.