Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

LiteUp - A tanulás új módja

Hogyan lehet 5 perc alatt, izgalmasan átvenni az előző órai tananyagot? 

A magyar start-up bemutatja! 

Új, nemzetközi oktatási fórumon dolgozik két magyar fiatal Adrian Martin Stickel és Hajnal Miklós. A LiteUp egy online tudástár lesz, ahol a diákok egyszerűen elmagyarázhatnak egymásnak egy-egy tananyagot. A főleg 5 perces videókra épülő weboldalon több nyelven és témakörben is lehet majd filmeket feltölteni és persze keresni is. A magyar start-up cégnek forgattuk legújabb vírusfilmünket.

A főleg internetes felületre szánt vírusvideót Mr. Brooks nyitja, ő szimbolizálja a "régi iskolát". Bemutatjuk a jelenlegi oktatási rendszer problémáit egy angol narrátorlány segítségével. A diákok rátalálnak az új oktatási formára, amely sokkal élvezetesebb és izgalmasabb. Végül Mr. Brooks is a kamera elé téved.