Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

Auchan man-GO

Az Auchan man-GO programja fiatal pályakezdőknek nyújt segítséget. 12 héten át elméleti és gyakorlati oktatásban is részesülnek a fiatalok, akik külön mentort is kapnak. Megismerhetik, hogyan működik egy áruház és pontosan mi egy manager feladata. 

Közülük kerülhetnek ki a jövő managerei és áruházigazgatói. A programot népszerűsítő kisfilmet három ifjú tehetséggel és egy szakmai mentorral forgattuk.

De nem csak egy filmet készítettünk, hanem a program teljes arculatát barátunkkal, az AB-OVO stúdióval. Logót, megjelenést, szórólapot, illetve a HVG állásbörze man-GO standját is, ami nagy sikert aratott. Több százan kérdezték a programról a filmünkben is szereplő, fiatal managereket.

Többen azt is megjegyezték, hogy az arculat mennyire fiatalos és feltűnő a zöld fa, a rajta csüngő mangókkal. "Az együtt többet érünk" jelmondat is telitaláltnak bizonyult.