Kedves barátunk!

Morse lett az Art Vader Motion-ból! Hét év után más néven, új gondolat alapján folytatjuk a filmezést és márkaépítést. A két kulcsszó: a tartalom és a minőség.

Hamarosan átvezetünk az új angol nyelvű honlapunkra!
Az Art Vader Motion archívuma itt érhető el.

Üdvözlettel,
Kiss Norbert Ádám

tovább a morse oldalára

ART VADER MOTION
Mozgóképet készítünk. Image, vírus, reklám, riport, tv műsor, animáció, összefoglaló. Online, broadcast és még ennél is több: arculat, interaktív esemény, belső kommunikáció, közösségi aktivitás, dokumentumfilm. Minden ami mozog, hangos és lelke van.
vissza

25 éves a Microcosmos

Negyedszázados lett Magyarország egyik legnagyobb rendezvényszervező cége. A Microcosmos a rendszerváltáskor indult, amely mára "megkerülhetetlen szereplője lett a turisztikai iparágnak" Magyarországon. A múltidéző animációt annyira jól sikerült, hogy többen meg is könnyezték.

25 év alatt egészen pontosan 2058 rendezvényt szerveztek. Az egyik legemlékezetesebb programra 3000 török autószerelőt vártak a 90-es évek elején. De 2002. augusztusában például 10 ezer fős delegációt fogadtak Budapestre, ahol éppen hatalmas árvíz volt.

A nyolc hölgy gálaműsort szervezett a neves eseményre, ahová legjobb barátaikat és legnagyobb ügyfeleiket hívták. 11 kisfilmet forgattunk azokról a számukra nagyon kedves partnerekről, akiket különleges díjjal is jutalmaztak. 

A Microcosmos idén újabb nagy lépésre készül, céljuk átlépni az 1 milliárd forintos árbevételt. Természetesen az egész eseményt végigkövettük a Spoon hajón, amelyből összefoglalót is készítettünk. Megszólalnak benne a legfontosabb meghívottak és persze a cég dolgozói is.